Fire Magic Grill

Het land waar outdoorcooking erg populair is en waar men continu aan het innoveren is binnen het segment barbecues en grills, is wel de USA en één van de meest luxe grills en barbecues die daar vandaan komen is de Fire Magic Grill.

De Fire Magic Grill is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Zo is er een model te bestellen dat alleen op gas of op houtskool werkt, maar er zijn ook uitvoeringen zoals de FireMagic Aurora A830s, die het beste van twee werelden heeft en te gebruiken is met én houtskool én gas. De gehele constructie is uitgevoerd in roestvrijstaal, dit garandeert een lange levensduur. De mogelijkheid bestaat om losse deuren en laden te kopen, zodat u deze kunt integreren in een gemetselde buitenkeuken, zodat het één geheel wordt met de ingebouwde grill.

Smokey Bandit The Lumberjack Barbecue Smoker WIFI-BLUETOOTH

De Fire Magic Grill is Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Zo is er een model te bestellen dat alleen op gas of op houtskool werkt, maar er zijn ook uitvoeringen zoals de FireMagic Aurora A830s, die het beste van twee werelden heeft en te gebruiken is met én houtskool én gas. De gehele constructie is uitgevoerd in roestvrijstaal, dit garandeert een lange levensduur. De mogelijkheid bestaat om losse deuren en laden te kopen, zodat u deze kunt integreren in een gemetselde buitenkeuken, zodat het één geheel wordt met de ingebouwde grill.

Echelon Diamond Series

Naast de bovengenoemde serie zijn er binnen de Fire Magic Grill nog meer te verkrijgen zoals de Aurora, Choice en Legacy series. Alle series hebben hun eigen kenmerken. Bij de Legacy serie heeft u onder andere de keuze uit een smoker hood oftewel rook kap, welke u de mogelijkheid biedt tot het roken van vlees, vis en gevogelte. Deze grill werkt dus uitsluitend op houtskool en mot. Onderdelen die benodigd zijn voor het roken worden bijgeleverd zoals bijvoorbeeld een analoge thermometer. Een andere keuze zou de oven hood of oven-kap kunnen zijn. Bij deze FireMagic Grill wordt dan een dubbelwandige oven-kap geleverd en een deur die aan de voorkant gemakkelijk te openen is voor het inwerpen van meer hout of houtskool.