Feestje? Op Barbecueplein.nl kan men ook terecht voor BBQ verhuur

Verwacht u de nodige gasten thuis omdat u iets te vieren heeft? Die wilt u natuurlijk allemaal een lekker hapje en drankje kunnen aanbieden. Kant-en-klare-catering is kostbaar. En wellicht beschikt u zelf over goede kookkunsten. Is uw eigen BBQ te klein, dan kunt u op Barbecueplein.nl ook terecht om barbecues van formaat te huren.

Menige gezinsbarbecue is te klein om veel gasten tegelijk van gerechten te voorzien. En om een kostbaar, grootschalig kooktoestel aan te schaffen voor specifiek deze ene gelegenheid, dat gaat wel heel erg ver.

Kijk daarom gerust eens rond in onze webshop, want een grote BBQ huren, dat kan bij ons ook.

Barbecue of pizzaoven huren

Op het gebied van barbecue verhuur bieden wij onder andere de volgende mogelijkheden aan:

  • Bij ons kunt u terecht voor verhuur van de geweldige Big Green Egg Large inclusief ConvEggtor. Een BBQ smaakte uw gasten nog nooit zo goed.
  • De Ofyr Cooking Unit 100 op Voet. Deze schaal zorgt voor een sfeervol traditioneel kampvuur dat uw gasten samenbrengt. Het voorziet in warmte en in de mogelijkheid om zowel in de zomer als in de winter samen buiten te koken en te eten. Ook leverbaar op verrijdbare aanhanger.
  • U kunt bij ons ook een barbecue huren in de vorm van een gasgestookte braadpan met een diameter van meer dan 100 cm. Daaraan kunnen uw gasten zelf hun gerechten bereiden.
  • Een feest met een Italiaans tintje? Ga dan voor onze Alfa PizzaOven 4 Minute.

Een sfeervolle oplossing

Barbecue verhuur biedt een leuk, gezellig en sfeervol alternatief voor kostbare culinaire vormen van gastronomische dienstverlening zoals kant-en-klare catering of een kok aan huis. Bereid uw gerechten lekker zelf, of nog leuker: zet uw gasten zelfstandig aan het werk. De geur, het samenzijn, de smaak, dat alles vormt een ideaal ‘ingrediënt’ voor een waar topfeest of geweldig evenement.

Denk je aan barbecue dan denk je aan Barbecueplein.nl, en dus ook voor BBQ verhuur.

CookPerfect wireless thermometer