Goed eten in Valkenburg, bijvoorbeeld van de gasbarbecue

Woont u in Valkenburg of bent u er wellicht met vakantie? Het aanbod van hoogwaardige restaurants is daar natuurlijk voortreffelijk. Nergens anders vind je in Nederland zo’n gevarieerde verzameling van goede horecafaciliteiten als in Zuid-Limburg. Van de Franse keuken tot Mexicaans of typisch Limburgs stoofvlees. Maar wij kunnen ons zomaar voorstellen dat u na een lange dag wandelen in de heuvels geen zin meer heeft om erop uit te trekken. Blijf dus lekker thuis en kook voor uzelf. Wij als specialist op BBQ-gebied hebben alles voor u voorradig op het gebied van:

Daarmee realiseert u in een oogwenk een maaltijd van culinair niveau.

Van elektrische barbecue tot houtskoolbarbecue; net waar u behoefte aan heeft

Wilt u lekker eten maar hoeft het u allemaal niet te lang te duren? Kies dan voor een elektrische of een gasbarbecue. Die hebben als voordeel dat ze snel op temperatuur zijn en u kunt de warmte bovendien eenvoudig beheersen. Schoonmaken nadien is een peulenschil. Handig wanneer u vanavond ook nog andere plannen had in Valkenburg.

Staat u met uw caravan op camping Cauberg? Dan heeft u vanavond alle tijd om te barbecueën. Een houtskoolbarbecue biedt dan de ultieme smaakbeleving en zorgt bovendien voor een nostalgische funwaarde. Ons assortiment varieert van eenvoudige, ‘mobiele’ houtkoolbarbecues die zeer geschikt zijn voor op de camping tot hoogwaardige kamado’s die als culinaire buitenkeuken in uw tuin in Valkenburg zouden kunnen fungeren.

Ieder concept heeft zijn voor- en nadelen

Welk type BBQ in welk prijssegment u ook kiest, al onze barbecues hebben hetzelfde gemeen. Of u nu op elektriciteit, gas of houtskool kookt, de smaak en de sfeer van BBQ is op ieder model ongeëvenaard. De moderne BBQ’s maken u het kookproces heel gemakkelijk en waarborgen dat uw gerecht vrijwel nooit zal mislukken. Daar kan geen toprestaurant tegenop.

Bestel uw toestel, uw accessoires en kruideningrediënten vandaag nog in onze webshop op Barbecueplein. Dan kunt u morgen al beginnen met overheerlijk voor uzelf te koken.