Op zoek naar een elektrische barbecue?

Ons plein vormt een waar ‘Mekka’ voor de bbq-liefhebber. Bezoek onze webshop voor alle soorten barbecues, bbq-accessoires en pizzaovens. Ook voor een complete buitenkeuken kunt u bij ons terecht. Bent u vooral geïnteresseerd in elektrische barbecues, dan hebben wij een breed assortiment voor u beschikbaar.

Ziet u niet zo de uitdaging in het correct aanmaken van een houtskoolvuur? Vindt u het gebruik van gas ten behoeve van uw barbecue maar niks? Maar houdt u er wel van om snel en gemakkelijk een heerlijk gerecht klaar te maken in uw tuin of onder uw afdak? In dat geval is een elektrische bbq echt iets voor u.

Waar op letten bij de aanschaf van een elektrische barbecue?

Het op temperatuur houden van de bbq is in geval van elektrische barbecues heel eenvoudig. Dat is in een oogwenk geregeld door een draai aan de knop. In alle eerlijkheid: de smaak van uw gerechten zal niet zo karakteristiek zijn als op een houtskoolvuur, maar daar staat het ontbreken van vieze, vervuilde luchtjes als voordeel tegenover. Een dergelijk type bbq is ook voordelig qua kosten.

Wilt u een elektrische bbq aanschaffen dan is het vooral nuttig om op het stroomwattage te letten. Bij een hoog vermogenswattage is het mogelijk om snel de doeltemperatuur te bereiken. U kunt met een dergelijk toestel adhoc beslissen of u wilt bbq’en of niet. Binnen 5 minuten staat u te koken.

Wij geven u graag advies

Niet alle elektrische barbecues zijn voorzien van een afdekkap. Toch biedt dat wel extra grillmogelijkheden dus kies een exemplaar die dat heeft. Het schoonmaken van uw grillrooster is geen leuk klusjes. U kunt daar echter uw afwasmachine voor gebruiken. Check wel even van tevoren of het rooster van de elektrische bbq die u aanschaft, erin past.

Heeft u meer advies nodig? Onze website bevat zeer veel productinformatie. Komt u er dan nog niet uit dan zijn wij graag bereid u telefonisch te adviseren. Ook kunt u onze showroom eventueel bezoeken.

The Otto Grill Orginal