Barbecueën in Beek en donk?

Voor een lekkere, culinaire maaltijd hoef je wanneer je in Beek en Donk woont helemaal niet van huis. Vanzelfsprekend zijn hier genoeg fantastische horecagelegenheden waar men terecht kan voor een maaltijd, maar schaf een goede elektrische barbecue, gasbarbecue of houtskoolbarbecue aan en u smult heerlijk in eigen tuin. Goed- en goedkoop!

Met name de hedendaagse houtskoolbarbecues hebben verrassend veel mogelijkheden. Zeker het type kamado is veel meer dan een vleesgrill alleen. Het is ook een ‘apparaat’ waarmee je kunt roken en bakken. Denk daarbij ook aan deeggerechten zoals heerlijk knapperig brood.

Charcoal Companion Ceramic Grilling Grid Sfeer foto

Elektrische barbecues en gasbarbecues bieden het meeste gemak

Eerlijk is eerlijk. Voor wie nog weinig ervaring heeft met BBQ, die kiest om te beginnen het beste voor een elektrische barbecue of een gasbarbecue. Met een draai aan de knop zet u deze apparaten aan en de temperatuur is eenvoudig te beheersen. Geen gedoe met houtskool dus nooit vieze handen of vonken.

Bent u wel een ervaren BBQ’er in Beek en Donk, dan is een houtskoolbarbecue zoals ‘The Big Green Egg Kamado’ toch wel interessant hoor. Die biedt alles wat barbecueën op echt vuur in zich heeft, én meer. Voor menig topkok behoort zo’n hoogwaardig kooktoestel tot de vaste keukeninboedel. De echte fijnproever kan niet zonder.

Maak uw keuze of kom langs

Heeft u uw keuze nog niet gemaakt? Wilt u eerst verschillende toestellen zien en aanraken? Wij hebben in onze showroom constant een aanzienlijke voorraad:

Maak een rit van krap 10 kilometer vanuit Beek en Donk en bezoek ons om ze te bezichtigen. Vooraf even bellen is handig. Dan plannen wij uitgebreid de tijd om u te adviseren. Direct online bestellen: dat kan natuurlijk ook!

Close up van Big Green Egg afdeling in de showroom van Barbecueplein.