Gooi vanavond een iets lekkers op uw gasbarbecue in Mierlo

Gaat u vanavond uit eten in Mierlo? Zeker bij restaurant “De Cuijt”, sinds jaar en dag een begrip in uw woonplaats? Of gaat u naar Café de Koffer, dat is wat laagdrempeliger? Wie is trouwens de BOB? Of gaat u wellicht op de fiets of te voet?

Wie behoefte heeft aan smaak en gezelligheid kan het zich ook gemakkelijk en aangenaam maken en thuisblijven. Of je nu een elektrische barbecue, een gasbarbecue of een houtskoolbarbecue hebt staan, niets is zo lekker en leuk als samen kokerellen in eigen tuin.

CookPerfect Wireless in gebruik

Ieder type heeft zijn eigen voor- en nadelen

Elektrische barbecues en gasbarbecues kenmerken zich door gebruiksgemak. Ze zijn snel warm. Dat geldt met name voor de gasbarbecue die zorgt voor zeer directe verhitting. De warmte is eenvoudig te beheersen en te variëren, dus het zal niet gauw voorkomen dat u iets laat aanbranden. Deze exemplaren zijn ook handig voor wie in Mierlo weinig tijd heeft vanavond, maar toch even lekker snel wil barbecueën.

Een houtskoolbarbecue, dat is voor de meeste mensen ‘andere koek’. De kooltjes moeten aangemaakt worden. En hoe zorgt u dat de juiste temperatuur steeds gehandhaafd blijft? Af en toe springen de vonken in het rond en de rook slaat wellicht wat op uw adem. Voor sommige mensen uit Mierlo is het traditionele model houtskoolbarbecue niet weggelegd. Zij kiezen beter voor een volkomen veilig, gemakkelijk toestel dat werkt op elektriciteit of gas.

Kom gerust kijken

Wanneer u de rit maakt van Mierlo naar onze showroom in Breugel, dan laten we u met veel plezier diverse modellen elektrische barbecues en gasbarbecues zien. Maar we tonen u dan ook met alle liefde ons favoriete type houtskoolbarbecue. De hedendaagse kamado is namelijk gefinetuned en geschikt gemaakt voor eenvoudige bediening. Toch kun je met dit model veel meer dan met menig ander type BBQ. Dat zal u zeker verrassen.

Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom!

Close up van Big Green Egg afdeling in de showroom van Barbecueplein.