Barbecueën in Geldrop?

Woont u in Geldrop dan zit u gebakken. Of bent u wellicht zelfs een bakker? U zult vast wel weten dat de bakermat van de Peijnenburger ontbijtkoek in uw woonplaats gelegen is. Met de oprichting van een brood-, koek- en beschuitbakkerij net voor 1900, werd die inmiddels bekende naam gevestigd. 

De hedendaagse houtskoolbarbecue type kamado is namelijk veel meer dan een ‘ordinair’ vleesbakapparaat. Het is een heuse oven waarin men ook met groot gemak vegetarische gerechten en zelfs brood- en gebakgerechten vervaardigt. ‘The Big Green Egg’ is een voorbeeld van zo’n alleskunner. Zo’n houtskoolkamado, iets voor u in Geldrop wellicht?

Ook voor elektrische barbecues en gasbarbecues

Bij ons vindt u een breed aanbod van Kamado-apparaten. Wij zijn zelf groot fan en daarom premium dealer van ‘The Big Green Egg’. Niets geeft zoveel voldoening en zoveel smaak als koken en bakken op traditioneel houtvuur. Daarvoor kunt u bij ons zelfs voor een cursus terecht.

Is u dat wat te veel van het goede en houdt u in Geldrop wel van BBQ maar wilt u het zichzelf niet te moeilijk maken? Ook voor een elektrische barbecue en een gasbarbecue kan men bij ons terecht. Wij bieden uiteenlopende modellen aan. Voor op tafel of ter bereiding van een maaltijd voor een grote groep. Optimaal bediengemak is gegarandeerd.

Bestel of kom langs

In onze webshop vindt u het meest uitgebreide assortiment BBQ-accessoires en -artikelen dat er maar is. Wij krijgen dagelijks online bestellingen vanuit heel Nederland. Ook u kunt vanuit uw luie stoel in Geldrop uw keuze maken. Wilt u uw barbecue toch eerst even ‘live’ zien voordat u afrekent? Wij zijn gevestigd in Breugel op fietsafstand van Geldrop. Kom langs in onze showroom waar wij een groot aantal modellen ter bezichtiging hebben staan.

Wie van barbecue houdt, of het nu koken en bakken op elektriciteit, gas of houtskool betreft, die denkt als eerste aan Barbecueplein.