Maak van uw kamado een complete buitenkeuken

Overweegt u het realiseren van een eigen buitenkeuken? Kamado-BBQ-apparaten vormen daarbij dikwijls het primaire uitgangspunt. Dit BBQ-concept is namelijk zo veel meer dan een bak vol kolen met een rooster erop. Door de speciale eivormige, vuurvaste schil van een keramisch materiaal in combinatie met het roosterwerk en specifiek vormgegeven ventilatiedeuren, ontstaat een kooktoestel waarmee u zowel kunt grillen, bakken, koken, roken, stomen als roerbakken. U kunt op hoge temperatuur werken maar ook heel ‘low and slow’ garen. Een dergelijke outdoorkeuken is er niet alleen voor vleesgerechten, u bereidt er ook ovenschotels in en de techniek fungeert net zo goed als pizza oven.
CookPerfect wireless thermometer

Eigen buitenkeuken met pizzaoven: dat klink aanlokkelijk hé!

Integreer uw kamado apparaat in een fraai houten, verrijdbaar onderstel dat tevens fungeert als werkblad, en u beschikt over een heuse buitenkeuken. Met een koelkast erbij, al dan niet functionerend op gas, bereidt u uw faciliteiten nog verder uit. Voor verse ingrediënten hoeft u dan niet meer de hele tijd op en neer naar binnen te lopen.

Ook voor buitenkeuken accessoires zoals warmhouders en ladesystemen en dergelijke waarin u bijvoorbeeld uw kruiden en rubs bewaart, kunt u bij ons terecht. U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Binnenkort kookt u buiten net zo gemakkelijk en uitgebreid als binnen.

Gas, elektriciteit, houtskool…..net wat u prefereert

U hoeft de trend die de kamado buitenkeuken momenteel is niet per se te volgen. Want hoewel dit apparaat koken op houtskool sterk vereenvoudigt, kan het qua gemak niet tippen aan bijvoorbeeld koken op gas. Wilt u de garantie van perfecte temperatuurbeheersing en houdt u niet van BBQ-luchtjes? Kies dan voor een gas gebaseerde outdoorkeuken van bijvoorbeeld Boretti. Met een draai aan de knop wijzigt u de temperatuur. Uw gerechten houdt u lang warm op de zijbranders. En door accessoires zoals een buitenkoelkast aan een dergelijke buitenkeuken toe te voegen, maakt u het uzelf nog gemakkelijker.

Stel nu uw eigen outdoorkeuken samen, met het eindeloze assortiment BBQ-producten op Barbecueplein.

Charcoal grill