Barbecue rubs voor de allerbeste smaak!

Met kruiden, sauzen en rubs geeft u een extra heerlijke smaak aan uw vlees- en visgerechten tijdens het bbq’en. Om uw voedingswaren te bereiden heeft Barbecueplein.nl een ongekend breed assortiment voor u in de aanbieding. Alles wat u bij het bbq’en gebruikt is bepalend voor de smaak. Ook voor een heerlijke barbecue rub kunt u bij ons terecht. Daarmee proeft u volstrekt nieuwe, heerlijke smaken.

Wij hebben iedere bbq rub van Smokey Bandit voor u op voorraad. Van zoet pikant, kruiden en curry tot een bbq rub met een vleugje whisky. Ieders favoriete smaak komt aan bod.

Letzq Spit Kamado 15 inch medium

Wat zijn bbq rubs eigenlijk?

Barbecue rubs zijn een vorm van droge marinade die u op de vlees- en viswaren smeert, bij voorkeur een aantal uren voordat u ze op de bbq legt. Wrijf uw voedingswaren ermee in voor een geweldige smaaksensatie. Dit soort marinades is speciaal ontwikkeld voor het bbq proces. Door het in de rub aanwezige zoutpoeder zal al voordat het bakproces plaatsvindt, vocht aan het vlees worden onttrokken. De speciale productingrediënten in de bbq rub gaan daardoor oplossen en vormen aanvankelijk een sausachtige substantie die vervolgens langzaam in het vlees trekt.

In tegenstelling tot conventionele marinades die zelf al vocht bevatten, bevatten droge bbq rubs geen inwendige zuren, zoals wanneer men bijvoorbeeld marinade o.b.v. azijn-, wijn- of fruitvocht toepast. Daardoor blijft de oorspronkelijke vleesstructuur veel beter behouden en krijgt u smaak met een optimale vleesstructuur.

Ook voor sauzen en kruiden

Barbecueplein.nl is leverancier en adviseur ten aanzien van alles op het gebied van bbq. U kunt verschillende bbq-concepten bij ons aanschaffen van gemakkelijk elektrisch tot karakteristiek houtskool gestookt. Ook voor houdbare ingrediënten zoals sauzen en kruiden om uw vlees- en viswaren naar wens mee op smaak te brengen, kunt u bij ons terecht. Heeft u een vraag ten aanzien van ons brede assortiment barbecue rubs? Neem gerust contact met ons op. Net als u zijn wij bbq-liefhebbers en wij delen graag onze jarenlange expertise met u.