Boot barbecue

Barbecue staat voor vrije tijd en vakantie. Het staat voor het échte buitenleven. En dat kan dus ook op de boot zijn. Steeds meer mensen brengen hun momenten van ontspanning door op een vaartuig. En ook daar is barbecue natuurlijk razend lekker.

Wij van Barbecueplein.nl bieden een breed assortiment aan van elektrische, gas gestookte en kolen-BBQ’s. Voor ieder type buitenkok beschikken wij over het ideale kooktoestel. Niet iedere BBQ is echter even geschikt voor gebruik op de boot. Bekijk snel onze mogelijkheden.

Charcoal grill

De ideale boot barbeque

Een ideale boot barbecue is een BBQ die je gewoon midden op het water kunt gebruiken wanneer je dat wilt. Zeker omdat het op dergelijke plekken nog wel eens winderig kan zijn, bevelen wij primair een compact model aan. Vanwege de schommeling van het vaartuig is het niet aan te raden om topzware, ‘hoog-potige’ modellen te gebruiken, aangezien die kunnen omvallen en schade en verwondingen kunnen veroorzaken. Ook verdient het de voorkeur om voor een boot barbeque te kiezen die niet erg heet wordt aan de buitenkant.

Beschikt u over een elektrische aansluiting aan boord met voldoende stroomvermogen, dan is de aanschaf van een Plancha Grill te overwegen. Wilt u geen gedoe met kabels, dan is een tafelmodel gas-BBQ van het merk Beefeater een aanrader om te fungeren als ideale barbecue voor op uw boot.

Maar ook kolenbarbecues zijn mogelijk

Met name de huidige generatie kamado’s die ook beschikbaar zijn in kleinere formaten, kunnen prima en veilig als boot barbecue fungeren. Er is namelijk geen kans op vonken of kooltjes die op de vaartuigvloer vallen. Het is wel aan te raden om ze in te bouwen in een stabiele tafel.

Wij verkopen exemplaren voor alle toepassingen, van boot tot tuin en van hobbymatig tot professioneel en zakelijk gebruik. Wilt u eerst eens iets proberen voordat u een exemplaar aanschaft? Wist u dat u bij ons ook een BBQ voor op uw boot kunt huren?

Probeer het gewoon eens en vind zo uit wat voor u ideaal is.