Uitmuntende barbecue kruidenmix maakt het nóg lekkerder

Als liefhebber van BBQ bent u natuurlijk voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de smaak van uw gerechten nog meer te verbeteren. Barbecueplein levert alles op het gebied van barbecueën, grillen en buiten koken. Ook voor de meest verfijnde barbecue kruiden kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

Vrijwel al onze producten zijn op voorraad en dus direct leverbaar. Morgenavond al die ultieme smaak realiseren met bijvoorbeeld heerlijke speciale spareribs kruiden? Dat kan! Bestel ze direct!

Charcoal grill

Onze barbecuekruiden maken uw gerechten écht helemaal af

Iedere vlees- en vissoort is uniek en vraagt om een passende barbecue kruidenmix. Basilicum bijvoorbeeld past exact bij de smaak van kip en andere lichte vleessoorten. Met onze speciale kip kruiden maakt u de smaak van dit gevogelte op de BBQ nog intenser.

Voor de allerlekkerste vleessmaak gebruikt men rub kruiden. Een rub is een mengsels van gedroogde kruiden die over het rauwe vlees gesmeerd wordt alvorens het te gaan bereiden. Rub kruiden trekken vervolgens helemaal in het vlees wat de smaak nog intenser maakt.

Wilt u meer weten ten aanzien van de mogelijkheden en toepassingen van onze speciale barbecuekruiden? Overweeg eens om een van onze cursussen te volgen. Onze jarenlange ervaring als buitenkok dragen wij graag aan u over.

Hét adres op barbecuegebied

BBQ krijgt steeds meer een culinair karakter en dat is terecht. En de smaak van BBQ is niet alleen lekker en gedifferentieerd. Heerlijk buiten koken is ook nog eens hartstikke gezellig. De hedendaagse beschikbare kookvoorzieningen maken het zelfs voor een leek mogelijk om het grill- en bakproces optimaal te kunnen beheersen. Voor een ultieme smaak voegt u BBQ kruiden toe aan uw spareribs, kip of andere vleessoorten. Lees ook een van onze vele BBQ-gerelateerde boeken om er meer over te weten te komen en de geheimen van de verfijnde buitenkeuken te leren kennen.

Barbecueplein is het beste startpunt voor iedere fijnproever. Kijk rond in onze webshop en bestel!

Funky Ouma Travel Tin Chilli 90 gram