Markeer uw buitenkeuken met een fraai barbecue sign

In Nederland hebben we heel wat barbecuefanaten. En net zoals bij liefhebberijen als voetbal of Formule1, wil ook de rasechte BBQ-enthousiasteling in alles laten zien waar zijn of haar passie ligt. Op Barbecueplein kunt u dan ook niet alleen terecht voor alles wat u bij deze hobby nodig hebt. Wij verkopen ook vanalles waarmee u ten volle kunt uitstralen dat buiten koken uw nr. 1 hobby is. Markeer uw buitenkeuken met een van onze ludieke barbecue borden. Dat wekt ook het enthousiasme bij eenieder die u voor het eten uitnodigt.

Door uw buitenkookplaats te voorzien van een barbecue bord wordt voor iedereen duidelijk waar het om draait wanneer men bij u aan tafel aanschuift.

Big Green Egg Green sign keep calm and egg on

BBQ borden die laten zien dat u groot fan bent van het ‘Big Green Egg Bbq-concept’

Met een BBQ bord met daarop de tekst “Keep Calm and Egg On” laat u meteen zien wat uw gasten bij u kunnen verwachten. Of kies voor een sign voorzien van de ludieke tekst “Reserved Parking EGGHeads only”. Zo’n grote hobby en zo’n voorliefde voor het ‘Big Green Egg Kamado-concept’, dat mag u gewoon overal uitdragen. Op zo’n hobby mag u trots zijn en die trots toont u door middel van een fraai BBQ sign.

Onze barbecue borden zijn ook heel leuk om cadeau te doen aan uw vriend of vriendin wanneer deze een voorliefde heeft voor het grillen en bakken in de tuin. “Grill, Roast, Smoke and bake with the Big Green Egg: since 1974”.

Er zijn nog veel meer gadgets beschikbaar in onze webshop

Zoekt u iets anders dan een barbecue sign? Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor een breed assortiment aan andere ludieke gadgets geheel in BBQ-sfeer. Geef iemand de pluche knuffel van ‘The Big Green Egg” cadeau. Met zo’n hobby sta je op en je gaat ermee naar bed. Afgezien van BBQ Borden kunt u zelfs Green Egg kerstballen bij ons kopen. Of koop een set tafellakengewichten in BBQ-stijl.

Met de BBQ Signs en andere gadgets die u via barbecueplein kunt kopen, maakt u de sfeer omtrent uw BBQ-diner helemaal af.

Big Green Egg Round White sign est.1974