Barbecue Boeken: leer (nog beter) barbecueën!

Bent u wellicht op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die verknocht is aan barbecueën? In dat geval zult u zeker slagen op onze website. Want die biedt het meest complete BBQ-assortiment dat maar mogelijk is. Mogen wij een tip geven? Geef een barbecue boek cadeau. Kennis is het meest waardevolle geschenk dat maar denkbaar is. Kennis die de ontvanger van uw BBQ boek kan vertalen naar smaak en gezondheid. Wat is er nu mooier dan dat?

Diverse BBQ boeken verkrijgbaar op barbecueplein

Barbecueën kent een groot aantal disciplines. Wellicht is uw vriend of vriendin vooral fan van pizza’s bakken in een eigen pizzaoven. Of mogelijk kookt hij of zij alleen nog maar met behulp van het geweldige Big Green Egg kamadoconcept. Vooral gefascineerd door een specifiek gerecht? Wilt u iemand bijvoorbeeld helpen om voortaan de heerlijkste burgers te kunnen maken? Wij bieden verschillende BBQ boeken aan die volledig gewijd zijn aan een specifieke BBQ-methode of een specifiek BBQ-gerecht. Een greep uit de titels van ons huidige assortiment barbecue boeken:

  • Het ultieme kamadokookboek: een boek dat je aanschaft wanneer je je wilt gaan richten op kamado-BBQ. Het boek helpt je ook bij je keuze t.a.v. de aanschaf van een van de vele exemplaren op de markt.
  • The ‘Charcoall Companion stuffed burger recipe book’: Voor wie de kunst van het grillen van hamburgers naar ‘the next level’ wil tillen. De heerlijkst gevulde hamburgerrecepten komen binnen handbereik. Smullen maar met dit BBQ boek.
  • Het ‘Pizzacraft pizza receptenboek’. Een Engelstalig boek met daarin alle kennis om de heerlijkste pizza’s te kunnen bakken.

Voor alles op BBQ-gebied

Het lezen van een barbecue boek is een goede eerste stap om te beginnen met BBQ. Maar het kan voor de ervaren thuiskok ook een methode zijn om zich juist te verdiepen in nieuwe technieken, materialen en recepten. Op dit moment verkoopt barbecueplein.nl een 25-tal geweldige BBQ Boeken. Velen ervan zijn geschreven door pioniers op BBQ-gebied.

Ook wij vergroten onze kennis nog steeds. Regelmatig voegen wij dan ook nieuwe titels toe aan ons boekenassortiment. En vanzelfsprekend kunt u de theorieën uit uw BBQ boek met behulp van ons brede assortiment BBQ-artikelen, ook direct in praktijk brengen.

Alfa Pizzaoven Kookboek (engels)