Ook liefhebber van barbecue in Wijchen?

Electrische barbecues, gasbarbecues, houtskoolbarbecues, wij begrijpen wel waarom u in Wijchen zo verknocht bent aan bbq. U woont dan formeel wel net in Gelderland. Maar op steenworp afstand van Noord-Brabant, wordt u elke dag geconfronteerd met onze Brabantse Bourgondische inslag. En dat werkt besmettelijk, dat begrijpen wij van Barbecueplein.nl uit Breugel net boven Eindhoven maar al te goed.

Gelukkig hoeft u uw woning in Wijchen niet eens te verlaten om te shoppen in ons brede aanbod van bbq-producten. Van elektrische barbecue tot houtskoolbarbecue. En van gasbarbecue tot geavanceerd Kamado-bbq-systeem. U kunt er in onze webshop 24 uur per dag voor terecht.

Elektrische barbecues en gasbarbecues voor gemak

Wie in Wijchen houdt van zowel bbq als van gemak kiest het beste voor een elektrische barbecue of een gasbarbecue. Die zijn qua temperatuur razendsnel op peil en simpel instelbaar. Het schoonmaken is een relatief eenvoudig klusje en u kunt er veel kooktechnieken mee beoefenen, van bakken tot wokken en grillen.

Houtskoolbarbecues voor de kenners uit Wijchen

Gaat er voor u niets boven de traditionele barbecuesmaak? Kies dan voor een houtskoolbarbecue die uw gerechten van een heerlijke rooksmaak voorziet. Net iets bewerkelijker in gebruik maar dikwijls ook een stuk goedkoper in aanschafprijs. Bovendien beschikken wij over een breed assortiment houtskoolproducten met allemaal hun specifieke karakteristieken. Ook dat heeft invloed op de bijzondere smaak.

De webshop van Barbecueplein.nl vormt een waar ‘Mekka’ voor iedere liefhebber van bbq uit Wijchen. Kijk rond in onze shop! Wilt u producten met eigen ogen aanschouwem, maak dan een ritje van 30 minuten via de A50 en breng een bezoek aan onze showroom. Hier staan wij u ook graag te woord met raad en daad voor wat betreft al uw bbq-behoeften.

Barbecueplein.nl ziet het als zijn missie om de Bourgondische inslag niet bij Wijchen te laten eindigen maar om die over heel Nederland te verspreiden.

Primogrill Oval Large (300)