Skip to content
Barbecueplein.nl

De BBQ specialist

Wij leveren alles op het gebied van BBQ-en en Grillen. Het meeste is uit voorraad leverbaar.

Met ruim 20 jaar BBQ ervaring weten wij echt waar we over praten. Barbecueplein – Biggreeneggplein – primogrill – The Bastard – Alfa Pizzaovens – Pizzacraft – Steven Raichlen producten. Ons magazijn is altijd goed gevuld, en daardoor hebben wij van Big Green Egg en Primo Grill alles op voorraad.

Pizza Ovens

Zelf pizza’s maken is helemaal van nu! Lekker vers pizzadeeg, de geur van afgebakken brood en écht hout in de oven. Daar krijg je toch honger van.

En dan.. zelf de toppings bepalen. Vis, vegetarisch, vlees. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Bekijk ons pizzaoven aanbod of laat je telefonisch informeren door onze enthousiaste adviseurs. 

Net nieuw binnen!

Bekijk hier de nieuwste producten.

Waarom zijn wij anders

Barbecue is een passie

Wim Vink, de eigenaar van Barbecueplein.nl 30 jaar lang slager is geweest. Dit betekent dat hij als geen ander verstand heeft van vlees en de juiste BBQ bereidingswijze. Daarnaast heeft hij ook veel kennis opgedaan over het barbecueën van groente en vis. Hij legt met veel liefde uit en geeft regelmatig demonstraties en workshops.

Home
Home
Home
Home

Zelf aan de slag?

Bekijk ons ruime aanbod van producten! Heb je advies nodig? Bel of mail ons gerust!

Persoonlijke service

Wil je de items liever thuisbezorgd hebben? Dat kan ook, want Barbecueplein bezorgt ook thuis! Wij kijken er naar uit om jouw barbecue of pizzaoven te installeren.

Uw exclusieve buitenkeuken

Fire magic

Fire Magic
Het team van Barbecueplein.nl heeft inmiddels de nodige jaren ervaring en weet raad met een Big Green Egg of juist hun allernieuwste primeur:
de premium outdoor grills van Fire Magic. Deze zeer robuuste buitenkeukens worden al 80 jaar gemaakt door een degelijk Amerikaanse familiebedrijf. BarbecuePlein.nl heeft het exclusieve dealerschap van Fire Magic

Onderhoud

Wanneer u bij ons een BBQ aanschaft is het natuurlijk mogelijk meteen een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u verzekerd bent van het jaarlijkse onderhoud van uw BBQ.

× Hoe kan ik je helpen?