Skip to content

Barbecue Mes De Uitbener Roestvast

SPECIAL EDITION KOKSMESSEN

De Windmolenmessen staan al 150 jaar bekend om hun out of the box scherpte. De messen worden namelijk stuk voor stuk handmatig samengesteld en door ervaren slijpers met de hand dun geslepen op grote houten wielen die met walrusleer zijn beslagen. Robert Herder staat bekend om zijn dunschliff’ en blaugeplietzt, een ongelooflijk scherpe, dunne afwerking die door het product heen snijdt als door zachte boter.

74,00 incl. btw

Artikelnummer 1664.500.28 Categorie Merk:

Waar wij voor staan!

Liever dit product fysiek bekijken?

Kom dan langs in onze uitgebreide showroom voor persoonlijk advies! Locatie: Olen 9, 5694 NP Breugel

Laat je terugbellen voor een vrijblijvende afspraak.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afhalen bij ons kan altijd, dan heb je de mogelijkheid om..

DE UITBENER

Handvat: Eik
Lemmet: roestvast
Lengte lemmet: ca. 125 mm
Totale lengte: ca. 250 mm

Deze uitbener ziet er heel traditioneel uit, het is alleen voor Robert Herder een compleet nieuw model. We wilden een stevige uitbener met een scherpe punt, stabil geslepen, waarmee je harde beenderen en gewrichten van grote dieren kunt lossnijden, zonder het mes te beschadigen. Het moest door de huid en de graten van een vis kunnen snijden bij het fileren.

Het lemmet is daarnaast dun genoeg om grote stukken vlees te vliezen en schoon te maken. Daarna kan je bijsnijden en portioneren met ons portioneermes. Deze twee messen gaan hand in hand en liggen naast elkaar op de plank als je aan een nieuw BBQ-project begint. Het bijzondere is dat we een carbonstalen uitbener hebben gemaakt, die licht flexibel is en een roestvaste die wat stijver is. Je kunt dus kiezen naar mate het beoogde gebruik.

Het ontwerp bevat, zoals bij vleesmessen standaard is, een vingerbescherming op het handvat. Het handvat voelt misschien een klein beetje ‘oversized’, dat is om je meer grip te geven bij het ruige werk, maar het hele mes is licht genoeg voor het fijne werk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Barbecue Mes De Uitbener Roestvast” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Maak kans op een Reis naar Fins lapland

Maak kans op een reis naar Fins Lapland bij aankoop van minimaal €250 aan accessoires van het merk “Big Green Egg”.

De Big Green Egg is de meest veelzijdige effectieve “Outdoor Cooker” van het moment. Vele barbecue liefhebbers en zelfs topkoks gingen jou al voor in het gebruik van deze bijzondere keramische barbecue. De Big Green Egg kopen kan uiteraard bij ons. Bekijk daarom ons gehele assortiment hier.

× Hoe kan ik je helpen?