Skip to content

Barbecue Mes De Kleine Santoku Roestvast

90,99 incl. btw

SPECIAL EDITION KOKSMESSEN

De Windmolenmessen staan al 150 jaar bekend om hun out of the box scherpte. De messen worden namelijk stuk voor stuk handmatig samengesteld en door ervaren slijpers met de hand dun geslepen op grote houten wielen die met walrusleer zijn beslagen. Robert Herder staat bekend om zijn dunschliff’ en blaugeplietzt, een ongelooflijk scherpe, dunne afwerking die door het product heen snijdt als door zachte boter

Artikelnummer 1960.625.28 Categorie Merk:

Laat je terugbellen voor een vrijblijvende afspraak.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over Barbecue Mes De Kleine Santoku Roestvast

DE KLEINE SANTOKU

Handvat: Eik
Lemmet: roestvast
Lengte lemmet: ca. 164 mm
Totale lengte: ca. 300 mm

Santoku is Japans voor ‘drie deugden’, met andere woorden geschikt voor zowel vlees, vis als groenten. De santoku is dus een alleskunner met een vriendelijke punt. Messen met een agressieve punt, zoals onze uitbener en het portioneermes zijn meer geschikt voor precisiewerk bij het schoonmaken van vlees en vis.

De kleine santoku is vooral geschikt voor de kleinere plank. Als ik nog in een restaurant zou werken, dan zou dit mes tijdens de service (het meegeven van de maaltijden) het meest gebruikt worden. Voor het snijden van een beetje groenten of kruiden of het trancheren van een klein stuk vlees of vis. Thuis heb je vaak niet zo’n grote plank, dus is dit mes een ideale maat voor een kleine plank op het aanrecht.

De beste manier om het mes vast te pakken is met de pinch-grip, op die manier heb je het meeste controle tijdens het snijden (zie video).
De kleine santoku is leverbaar in carbon en roestvast.

Specificaties

Liever dit product fysiek bekijken?

Kom dan langs in onze uitgebreide showroom voor persoonlijk advies! Locatie: Olen 9, 5694 NP Breugel

Vergelijkbare producten

Maak kans op een Reis naar Fins lapland

Maak kans op een reis naar Fins Lapland bij aankoop van minimaal €250 aan accessoires van het merk “Big Green Egg”.

De Big Green Egg is de meest veelzijdige effectieve “Outdoor Cooker” van het moment. Vele barbecue liefhebbers en zelfs topkoks gingen jou al voor in het gebruik van deze bijzondere keramische barbecue. De Big Green Egg kopen kan uiteraard bij ons. Bekijk daarom ons gehele assortiment hier.

× Hoe kan ik je helpen?