Skip to content

Barbecue Mes De Grote Santoku Roestvast

109,00 incl. btw

SPECIAL EDITION KOKSMESSEN

De Windmolenmessen staan al 150 jaar bekend om hun out of the box scherpte. De messen worden namelijk stuk voor stuk handmatig samengesteld en door ervaren slijpers met de hand dun geslepen op grote houten wielen die met walrusleer zijn beslagen. Robert Herder staat bekend om zijn dunschliff’ en blaugeplietzt, een ongelooflijk scherpe, dunne afwerking die door het product heen snijdt als door zachte boter.

Artikelnummer 1960.800.28 Categorie Merk:

Laat je terugbellen voor een vrijblijvende afspraak.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over Barbecue Mes De Grote Santoku Roestvast

DE GROTE SANTOKU

Handvat: Eik
Lemmet: roestvast
Lengte lemmet: ca. 210 mm
Totale lengte: ca. 360 mm

De grote santoku is een echte slicer en chopper voor het zware werk. Je kunt er net zo goed een mooi groot stuk vlees mee aansnijden als kruiden mee hakken of ui mee snipperen. Door de balans iets meer naar de punt te leggen, blijft het mes perfect in de hand liggen bij het ‘ciseleren’, waarbij het mes recht op en neer beweegt.

Een groot koksmes is perfect voor de voorbereiding op een grote plank. In een restaurant zou dit mijn overdagmes zijn, vanaf het moment dat ik binnenkom tot het diner begint. Je kunt dit mes in een pinch-grip vasthouden, maar een volle vuistgrip is ook goed mogelijk (zie video).
De hoge rug maakt het beschermen van de vingers van de andere hand erg makkelijk en veilig.

De grote messen, die veel in natte omstandigheden kunnen blijven liggen, zijn om deze reden alleen verkrijgbaar in roestvast.

Specificaties

Liever dit product fysiek bekijken?

Kom dan langs in onze uitgebreide showroom voor persoonlijk advies! Locatie: Olen 9, 5694 NP Breugel

Vergelijkbare producten

× Hoe kan ik je helpen?